Vi bygger for kosmetolog på Frederiksberg

Normalt holder vi os lidt tilbage, når det handler om specialbyggede huse, men vi gjorde alligevel en undtagelse, da en kosmetolog på Frederiksberg kontaktede os for at høre, om vi mon var i stand til at påtage os en sådan opgave.

Det er jo ikke en hel let sag at bygge en skønhedssalon helt fra bunden af. Det vidste vi godt. På den anden side havde vi jo allerede nogle professionelle kosmetologer ved hånden, som vidste, hvad de ville have, og som ikke mindst var i stand til at give en hånd med. Så vi besluttede os for at give det en chance.

Skønhedssalon tager form for kosmetolog på Frederiksberg

Det blev hurtigt tydeligt for os, at den kyndige kosmetolog på Frederiksberg vidste et og andet om klinikbyggeri, og det blev da også klart en force for os bygningsarkitekter, da vi skulle i gang med at indrette skønhedsklinikken.

Allerede før grunden blev støbt, var vi blevet forelagt en komplet tegning over byggeprojektet af den indsigtsfulde kosmetolog på Frederiksberg. Af samme grund tog byggeriet hurtigt form, uden vi skulle igennem de sædvanlige svineærinder eller besværlige faldgruber, som vi ofte har lidt kedelige erfaringer med.

På under to uger havde vi sammen med den arbejdssomme kosmetolog på Frederiksberg fået opført et førsteklasses byggeri, som rummede en skønhedsklinik helt ud over det sædvanlige. Ud over de sædvanlige loungeområder med mulighed for passiar blandt klienter, var der opført hele ti siddepladser til manicure- og pedicureklienter. Derudover var der fem behandlingsrum samt to spa – et ude og et inde, så der var rig mulighed for at dyppe tæerne i poolen både før og efter behandling.

Suverænt gennemført byggeri trækker kunder til

Som nogle af de første klienter fik vi lejlighed til at prøve massørernes kunnen hos den farverige kosmetolog på Frederiksberg. Det trængte vores muskler nu også til efter et hårdt, men hurtigt realiseret byggeprojekt.

Og vi er nu stolte af byggeriet – det samme er den begejstrede kosmetolog på Frederiksberg, som ejer den nyopførte skønhedsklinik, Le Luma. Hun kunne næsten ikke vente med at holde åbent hus, og det forstår vi kun godt. Så læg endelig vejen forbi den nye skønhedsklinik på Frederiksberg, og bliv lige så begejstret i låget som vores skønne kosmetolog på Frederiksberg.
Der er lukket for kommentarer.