Trænger du til det kolde gys?

Bliv aldrig fortvivlet, hvis du oplever flyforsinkelser med Finnair. Dette faktum har vi måttet sande efter adskillige ture til vores elskede Finland, hvor vi dyrker vores store fritidsinteresse: Finsk sauna. I starten troede vi det var løgn – man kunne simpelthen ikke have så mange flyforsinkelser med så få flyruter – men jo, det kunne man hos Finnair.

Nu har vi vænnet os diverse flyforsinkelser, hver gang vi flyver med Finnair. Vi har simpelthen indset, at Finnair forsinkelser er noget, som må ligge i deres dna. Men det gør jo ikke flyveturen dårligere eller forventningens glæder mindre. Ydermere er der et plus ved flyforsinkelser: Det giver rum til uforudsete pauser i en ellers hektisk hverdag.

Finnair flyforsinkelser er ikke altid en dårlig ting

Hvis blot man belaver sig på, at der eksisterer en konsekvent faktor, der dikterer flyforsinkelser hos Finnair, så kan man snildt leve med at komme lidt senere frem end beregnet. Faktisk begyndte vi allerede efter vores tredje tur til Finland at rykke tiderne på vores bookninger, så de passede med vores oprindelige planer. På den måde omgår man så at sige flyforsinkelserne med Finnair, og så er der jo ingen skade sket.

Ellers plejer vi at tage nok med læsestof og andre småsysler med, så vi kan underholde os selv og hinanden på rejsen med Finnair. Man skal ikke tage flyforsinkelser så højtidelige – så bliver man alt for gammel før tid. Det har vi også sagt til vores medpassagerer, og det lader til, at de tager rådet til sig. Vi har i al fald mødt flere gengangere på vores ture til det finske, og vi har lagt mærke til, at de er blevet mere rolige og balanceret i deres adfærd.

Selv om flyforsinkelser virker til at være en del af spillet, så må man i hvert fald hylde Finnair og ikke mindst deres personale én ting: De sørger urimeligt godt for deres passagerer både før, under og efter deres flyvninger. Der er ingen finger at sætte på deres omsorg og interesse, og man bliver virkelig godt bespist, mens man venter på, at de får bugseret deres fly hen til landingsbanerne.

Brug Flypenge.dk i nødstilfælde

Hvis du får brug for assistance i forbindelse med flyforsinkelse hos Finnair, så tag altid fat i Flypenge.dk. De har nemlig en stående aftale med Finnair om altid at servicere Finnair-kunder, hvis de har penge ude at hænge i forbindelse med et aflyst fly eller andre flyforsinkelser. Du kan altid finde mere information om deres samarbejde via dette link.Der er lukket for kommentarer.