Store flyttedag med FagFlyt ApS på Amager!

Min svigermor havde i lang tid planlagt at flytte fra sit rækkehus på Amager til en rigtig lækker lejlighed ude i Kastrup. Vi har dog ikke det største netværk, så det var begrænset hvor mange der kunne hjælpe til på den store flyttedag. Vi besluttede os for at finde et flyttefirma på Amager som kunne hjælpe os med at håndtere den vanskelige flyttesituation.

Vi søgte lidt rundt for at finde flyttefirmaer bosiddende på Amager og forhørte os rundt omkring hvem der kunne komme med det bedste tilbud. Ud fra vores valgmuligheder valgte vi at benytte os af firmaet FagFlyt ApS. Flyttefirmaet gav os det bedste tilbud og jeg må sige at det var det rigtige valg at benytte dem. Vi fik aftalt en dato hvor flytningen skulle finde sted, og fik to flyttemænd med på opgaven som hjalp os med de tungeste ting. Dagen var planlagt nøje i forhold til det tidsrum, hvor vi havde flyttemændenes hjælp.

Vi kan kun komme med de bedste anbefalinger til FagFlyt ApS, da de helt klart er en af de bedste flyttefirmaer på Amager. Flytningen var hurtigt overstået og de to flyttemænd var simpelthen så hurtige til at få flyttet alle de tunge ting ud af rækkehuset, mens vi andre hjalp til med at de andre møbler i boligen. Vi stødte dog ind i et problem, da lejligheden desværre ikke kunne rumme alle min svigermors møbler. Heldigvis var Fagflyt ApS så søde at tilbyde opbevaringsplads i Kastrup, så min svigermor havde let adgang til sine resterende møbler. Så en kæmpe tak til FagFlyt ApS for en fantastisk service og professionel behandling. Vi kan kun stærkt anbefale at benytte deres firma, hvis det er at man står i samme situation, hvor man skal flytte. Hvis du er nysgerrig på at høre mere, kan du læse mere omkring flytningsmulighederne ved at klikke her.Der er lukket for kommentarer.