Rejsegilde blev sluttet af med fantastisk julefrokost på Islands Brygge

Det kræver sin mand at være en vedholdende håndværker på byggepladsen, når først frosten sætter ind. Men når man bliver lokket med julefrokost på Islands Brygge som belønning for en ihærdig indsats, så har man ikke umiddelbart noget problem med at lægge lidt ekstra kræfter i for at blive færdig før tid.

Svært begejstrede var vi da også, da det gik op for os, at en julefrokost på Islands Brygge, nærmere bestemt Cafe Nö’ah, var den gulerod, som vi havde i vente, hvis vi da kunne få det kringlet sådan, at vi ville blive færdige med tagkonstruktionen, inden ugen var omme. Og det kunne vi selvfølgelig godt. Os bekendt var det da også første gang i mands minde, at et rejsegilde skulle fejres på en så udsøgt caferestaurant som Cafe Nö’ah – vi var jo ellers kun vant til pølser og øl på byggepladsen.

Cafe Nö’ah disker op med lækkerier til julefrokost på Islands Brygge

Nu skal der altså noget til at mætte et sjak håndværkere med følge, men det var tilsyneladende ikke noget problem for Cafe Nö’ah, for de havde været forudseende og linet hele tre langborde op til os – fyldt til randen med julelækkerier, da firmaet ankom til julefrokost på Islands Brygge.

Men vi håndværkere tog nu godt fra af godterne. Det kunne vi også tillade os, eftersom rejsegilder altid henlægges til fyraftener. Så vi skulle hverken tilbage til byggepladsen eller hjem til fruerne og kommanderes med – den side af sagen havde vi allerede sat på plads.

Så alt i alt kunne vi altså tillade os at nyde både mad og godt selskab den sene decemberdag på Cafe Nö’ah, takket være en rundhånden og vældig begejstret bygherre. Sådan en julefrokost på Islands Brygge havde vi nu heller aldrig selv kunnet stykke sammen, selv om vi som håndværkere har hænderne skruet godt på. Men den ære skal nu tilfalde Cafe Nö’ah på Islands Brygge.

Den bygherre har vi ingen problemer med at arbejde for igen

Som håndværkere er vi absolut ikke forvente – det skulle da lige være med lønnen. Men ellers er det ofte et surt slid, der skal leveres i såvel slud og sne som regn. Men hvis denne bygherre stiller med en ny opgave en anden gang, så hopper vi da selvfølgelig straks på limpinden, for måske vanker der en ekstra gevinst i form af en rigtig lækker julefrokost på Islands Brygge igen – man ved jo aldrig.Der er lukket for kommentarer.