Optimale løsninger og rådgivning – Pallereoler

Leder du efter den rette løsning inden for værksted- eller lagerindretning, og søger du efter pallereoler, så lad professionelle hjælpe dig med at finde den optimale løsning og give dig rette rådgivning.
Pallereoler kan anvendes til en lang række formål, og er løsningen når der skal opbevares tunge belastninger f.eks. Plader, kabeltromler eller containere. Pallereolerne er den effektive løsning på lagring af alt slags pallegods, og reolerne fås i alle højder, længder, dybder og belastninger.

Opsætning og montering af pallereoler

Alle pallereoler er sikkerhedstestet, men som bruger skal man altid sætte sig grundig ind i produktets brugervejledning. De fleste leverandører af pallereoler tilbyder opsætning og montering.
For at øge sikkerheden på pallereolerne, tilbydes der flere sikkerhedstilføjelser bl.a. ekspansionsbolte, bagstopbjælker og stigesikringer – alt efter hvilken belastning reolerne skal kunne klare.
Ved lager- og værkstedsindretning er der altid gældende regler fra arbejdstilsynet, som skal overholdes for at øge sikkerheden og mindske arbejdsulykker. En gang om året bliver der foretaget et periodisk kontrol af en sagkyndig, der skal sikre at pallereolerne er opsat i overensstemmelse med leverandørens anvisninger.

Hvilken reol bør du vælge

Skal du have optimeret produktionen eller lageret, bør du overveje at få implementeret reolsystemer i flere etaper. Virksomheder der er i udvikling, bør altid optimere lagerforholdende, som følge af udviklingen i produktionen.
For at få kyndig rådgivning og vejledning i hvilke pallereoler du bør vælge, bør du altid gå til en specialiseret leverandør, for at få den mest optimale løsning.
Tip: Få et tilbud på pallereoler
Pallereoler er en effektiv løsning på lagring af alt slags pallegods, og med et flot finish og en sikker og solid konstruktion, gør det muligt at opfylde de krav og behov der måtte stilles. Samtidig tilbydes der basisprodukter, tilbehør og løse komponenter, der gør reolsystemet komplet.
Forvandl reolgangene til nyttearealer og skab ny plads i rummet.Der er lukket for kommentarer.