Nyt sommerhus med containerudlejning

Vi skulle for nyligt have renoveret vores sommerhus, og i den forbindelse havde vi bestilt containere fra Tofteng-as. Deres containerudlejning var super billig, og de var virkelig servicemindede, da vi ringede til dem, så vi valgte dem til at hjælpe os. 

Vi var ellers blevet henvist til et andet containerfirma af en ven, men vi besluttede, at vi hellere ville gå med et professionelt, men billige containerfirma end en kammerats ven, som vi aldrig havde hørt om.

Vi bestilte to containere på opfordring fra Tofteng. En til træ, jord og grene og en til murbrokker fra sommerhuset. Som I kan fornemme, så var det en mere omfattende renovering, så containerne blev hurtigt tømt. Her var det super nemt, for vi ringede bare til Tofteng-as, som kom og tømte dem for os. Det var en del nemmere, end hvis vi skulle have lejet en anhængervogn og selv have drønet frem og tilbage til lossepladsen for at tømme det for materiale, i stedet kunne vi bare smide det over i containerne. Super nemt. Så sparede vi også tid på det.

Huset står nu næsten færdigt. Altså containerne er blevet afhentet igen af Tofteng-as, men vi mangler at få købt de sidste møbler, som vil pryde synet i det nu meget smukke sommerhus. Vi har været ude og kigge på møbler en del gange her på det sidste, men vi har ikke fundet noget, vi synes passer til stuen. Vi har egentlig samme stil i indretning, så det er ikke uenigheder, der skiller os ad. Nej, det er bare det at finde de rette møbler, som er problemet. Jeg forestiller mig, at vi ved det, når vi har fundet de rette møbler.

Skal du også have renoveret dit hjem eller sommerhus? Så kan jeg helt klart anbefale at investere i containerudlejning, fordi det gør hele byggeprocessen en del nemmere, end hvis du skal til at transportere byggemateriale frem og tilbage.Der er lukket for kommentarer.