Nye gulve med Storkøbenhavns gulvservice

I forbindelse med vores nye huskøb, skulle vi også have lavet gulve i det nye hus. I den forbindelse valgte vi at få hjælp fra Storkøbenhavns Gulvservice. De var super professionelle, hurtige til deres  arbejde og konkurrencedygtige på prisen. 

Der kom en mand ud fra gulvservice firmaet og så på vores gulve og gav os et godt tilbud. Han var super behagelig og ekstrem venlig overfor både mig og min kone. Vi aftalte, at han skulle komme tilbage dagen efter, hvor vi så ville have ryttet ud i stuerne, så han kunne gå direkte i gang med arbejdet.

Jeg skulle på arbejde dagen efter, så det var egentlig min kone, der skulle være alene med ham, men jeg kunne forstå på hende, at de havde haft en super hyggelig eftermiddag. Hun havde brygget kaffe, og så havde hygget i haven i eftermiddagssolen til frokost. Og da jeg kom hjem sent om eftermiddagen, ja, så var vores gulve snorrelige.

Vi valgte at få en efterbehandling med lak, da gulvene med denne overfladebehandling er nemme at vedligeholde. Jeg ville dog gerne have, at vi havde fået et look med helt hvid fernis, da det giver et moderne og lyst og lækkert design.

Men med unger i huset, vidste jeg godt, at det ville blive en farlig løsning. Så vi valgte altså løsningen med lakbehandling. Jeg er super glad for resultatet, og det er helt sikkert et firma, som jeg vil anbefale til venner og bekendte. Som altså ikke vil kaste sig ud i projektet og gøre det selv. Det turde jeg i hvert fald ikke, da jeg har 10 tommelfingre og langt fra er nogen handy man. Jeg har malet stuerne derhjemme, men det er vist så også næsten det eneste, jeg har rørt ved. Ja, jeg har næsten fået forbud fra konen om at gå i gang med byg-selv-projekter.

Du finder Storkøbenhavns Gulvservice her!Der er lukket for kommentarer.