Hvorfor gør det selv, når en professionel kan gøre det bedre og billigt

Jeg er i den heldige situation, at jeg har købt et hus. Det er første gang, at jeg skal være husejer og jeg glæder mig usigeligt. Huskøbet medfører, at jeg skal fraflytte min lejlighed, som jeg har boet til leje i, i mere end 10 år, så den trænger til en ordentlig omgang maling. For at spare penge havde jeg oprindeligt påtænkt selv at gå i gang med opgaven.

Jeg har nemlig altid hørt, at det er ret dyrt at hyre en maler, men heldigvis smuttede jeg alligevel på nettet en aften, hvor jeg kedede mig lidt og googlede malerfirmaer. Jeg faldt over et malerfirma i Slagelse. De dækker det meste af Sjælland selvom de holder til i Slagelse og tænk engang deres priser ligger 27 % under det tilbud, som udlejeren gav mig. Så gider jeg altså ikke selv at gå i gang med opgaven.

“Kundens tilfredshed er firmaets fremtid”

Jeg ved godt, at der er mange historier om upålidelige håndværk, der sjusker eller ikke dukker op til tiden eller ikke afslutter opgaven, men denne her malermester virker ret pålidelig. Firmaets motto er for øvrigt “Kundens tilfredshed er firmaets fremtid” og det er da en god filosofi. Jeg har som sagt fået et prisoverslag samt en deadline for hvornår opgaven er færdig og det er smart for så ved de nye lejere hvornår de kan forvente at flytte ind. Jeg er også blevet lovet, at de holder vi mig ajour med projektet, så jeg ikke får en ubehagelig overraskelse, hvis de ikke når deadline (selvom de plejer at levere til tiden).

Jeg er virkelig spændt på resultatet og hvis det bliver rigtig godt, så kan det være, at jeg hyrer dem til at male mit nye hus- Nu får vi se.Der er lukket for kommentarer.