Har du også værktøjet i orden?

I Danmark kan vi godt lide at klare tingene selv, men det er ikke ensbetydende med, at vi har værktøjet i orden. Jovist har vi en høj levestandard, og det er med til at gøre, at vi kan bruge lidt ekstra på værktøj end så mange andre. Jeg selv synes selv jeg har mit værktøj i orden, men forleden talte jeg med en håndværker, da jeg skulle have hjælp til noget, og han kom altså til at grine lidt af mit værktøj – det var åbenbart bestemt ikke i orden…

Normalt køber jeg mit værktøj i Silvan, Bauhaus eller en af de andre giganter, der kan have ret så gode tilbud på skruemaskiner, save osv.. Det på tilbud er dog ikke specielt ofte det bedste, og man kan ikke ligefrem kalde hverken Silvan eller Bauhaus for specialbutikker, men nærmere amatørbutikker til den ganske almindelige. Der er sikkert nogle finde produkter imellem, for jeg har da set fagfolk i deres butikker før, men det er trods alt oftest civile personer som jeg, der vandrer rundt og ikke kan finde en skid.

Her er der styr på det

Håndværkeren jeg havde i røret lod mig dog få et tip, og det var, at han altid købte sit udstyr i specialbutikker. Jaja sagde jeg, for det er jo ganske let at sige,

murer

men hvilke specialbutikker kan anbefales? Der er ingen tvivl om, at der er ret mange butikker såvel offline som online, der gerne vil ses som specialbutikker, der kan

det hele – både til amatøren og den professionelle. Han gav mig ret, og anbefalede mig derfor siden Plainindustry.dk, hvor de skulle have styr på det. Je

g tjekkede deres hjemmeside, som jeg også vil anbefale dig at gøre her(LINK). Det stod hurtigt klart for mig, at de har nogle andre mærker, der også har en del mere professionelle beskrivelser.

Det hele er dog ikke bare guld og grønne skove, for at det nu er professionelt værktøj jeg kigger på gør også, at det er nogle lidt andre priser. Derudover er der også nogle let for erhvervsmæssige ting, som jeg bestemt ikke har brug for, og jeg har heller aldrig hørt om en baronetsav før. Dog er jeg ikke i tvivl om, at jeg hellere vil handle hos dem i fremtiden og få mit værktøj i orden.Der er lukket for kommentarer.