Gulvservice Amager

Mine forældre har lige købt et nyt hus på Amager, og jeg kan love dig for, at gulvene trænger til en gang make-over.  Min far er en rigtig ’do it yourslef’ type der gerne vil ordne og bygge tingene selv, men han har ingen erfaring med gulve eller afslibning af gulve. Da min far ikke er helt ung længere, ville det blive hårdt for ham at skulle slibe gulvene i hele huset selv og med alt den støv og støjen, så jeg fik overtalt ham til at ringe efter et gulvservicefirma på Amager, som kunne ordne gulvet i hele huset for dem.

Vi kender ikke nogen gulvservicefirmaer på Amager, men heldigvis har jeg en ven, som er i gang med at uddanne sig til håndværker, vi spurgte ham om han kendt et gulvservice på Amager. Han anbefalede os Viking Gulvservice, som mestre alle typer af gulvbehandlinger på Amager.

Tænk at der fandtes så mange gulvmuligheder, men Viking Gulvservice havde styr på det hele og så de mange muligheder for gulvbehandling i hele huset. Da det var hele huset der skulle laves gulv til, anbefalede Viking Gulvservice de allerbedste løsninger på gulvbehandlinger på Amager.

Der blev lagt fliser i både køkkenet og badeværelserne, resten af huset fik samme type hvidt olieret plankegulv med en naturlig lys overflade, hvilket lyser rummene op og giver en illusion, om at rummet er større end de egentlig er.

Efter behandlingen gav Viking Gulvservice mine forældre gode råd og tips til, hvordan man skal rengøre og vedligeholde det nye gulv, så det kan holde i lang tid. Gulvolien giver en smidig og pæn overflade, som er nem at vedligeholde. Skal du have lavet en gulvbehandling i København eller Amager og vil have den bedste service? Så kan vi helt klart anbefale Viking Gulvservice, deres service og kvalitet er i tiptop.Der er lukket for kommentarer.