Fibaro & Phillip Hue – Et smart hjem med Home automation

Skal du til at bygge hus, eller ønsker du bare et smart hjem?

Går du med tanker om at bygge din drømmebolig, eller ønsker du bare at implementere et intelligent styresystem i din bolig? Uanset dit behov så kan du være sikker på, at der findes et styresystem som nemt kan implementeres i din bolig.

Inden for serien Home Automation kan du finde et bredt udvalg indenfor controllers, sensorer, styring af belysning og stikkontakter samt låse til døre og vinduer.

Gør hverdagen lidt nemmere med et smart hjem, der giver familien et yderst praktisk og komfortabelt inde miljø. Blandt andet kan funktioner nævnes; Styring af varmeanlæg, belysning, multimedienetværk, ”sluk alt” funktion og meget mere.

Fibaro – Smart Home Automation

Ønsker du et intelligent hjem, kan du med fordel investere i Fibaro Smart Home Automation, som giver dig fuld kontrol i kommunikationen i dit hjem. Fibaro opsættes og installeres nemt i bygninger og konstruktioner uden de store komplikationer.

Ved at tilslutte Fibaro til en Gateway, kan hjemmet styres fra de fleste smartphones og tablets.

Et intelligent hjem hvor kun fantasien sætter grænser

Phillips Hue er en serie af trådløst LED belysning, som er designet som et personligt belysningssystem kombineret med intuitiv teknologi.

Ikke nok med at du får klare farver og et behageligt lys, som kan indstilles efter behov, så sparer du penge på elregningen med energieffektive Phillips Hue LED Belysning.

Phillips Hue design er ikke bare flot at se på og energieffektive, de er også praktiske.  Disse findes i flere forskellige former, størrelser og modeller, så du kan være sikker på at finde noget, der også passer i dit hjem og til din stil.

Teknologien bliver udviklet hele tiden, og der kommer hele tiden nye opfindelser. Disse gør, at alt bliver lidt nemmere, og hele tiden lidt mere intelligent.Der er lukket for kommentarer.